Roos Broersen

“Ik ben geboren in 1965 en groeide op in een groot gezin in Noord Holland. Na een HBO opleiding werkte ik jarenlang als loopbaanadviseur. Ik heb vele mensen individueel en in groepen begeleid rond motivatie, scholing en passend werk.

Verlangend naar meer inspiratie begon ik als 28 jarige aan de school voor Zijnsoriëntatie. Sindsdien loop ik dit pad van levenskunst met plezier, toewijding, hobbels en vertrouwen. Het brengt me thuis in een natuurlijke wijze van zijn. Meer nabij, eenvoudig, helder en vreugdevol. Ik ben Hans Knibbe en alle leraren dankbaar die deze levenskunst toegankelijk maken voor ieder die het wil verstaan en wil bijdragen aan het welzijn in de wereld.”

Roos werkt sinds 1997 als leraar Zijnsoriëntatie in Utrecht en geeft meditatieavonden, coaching, relatiewerk en inspiratiegroepen. Ze werkt met mensen die nieuwsgierig en gemotiveerd zijn om hun ware aard en de inherente rijkdom van Zijn te ontdekken.

“Het blijkt mogelijk om jouw wijsheid, heelheid en liefde steeds aan te spreken als ‘grondtoon’. Zo kun je moed en vertrouwen ontwikkelen om geïnspireerd te leven, hoe de omstandigheden ook zijn. Mail me gerust als je meer wilt weten.”

Roos was mede-oprichter van de beroepsvereniging BLZ. Ze was 6 jaar bestuurslid en 11 jaar student-begeleider aan de school voor Zijnsoriëntatie.

Meer weten? Contact