Coaching

Ieders leven kent geluk en lijden. Met name als het leven anders loopt dan verwacht, kun je behoefte voelen om jezelf, situaties en relaties in het licht te zetten en te onderzoeken. Elke crisis, wens, onvrede of moeite kan je stimuleren om meer te ontdekken over jezelf en jouw leven vanuit vrijheid en verbondenheid.

In coach-gesprekken is er ruimte om echt stil te staan en je situatie te verhelderen. Je leert om onbewust overlevingsgedrag te herkennen en los te laten. Dit vraagt moed en bereidheid, want vechten of vluchten heeft je gevangen gehouden, maar ook ‘beschermd’. Je herkent en doorziet defensieve reflexen, ideaalbeelden en oordelen. Vanuit het besef dat je altijd al vrij bent, kun je echt aanwezig zijn. De pijn of moeite van je leven wordt voelbaar, maar ook een diepe vrede en rust, heel ‘eigen, compleet en thuis’. Hier ontwaakt je ware aard, jouw wijsheidsgeest.

Dit contact met je ware aard is altijd mogelijk en kun je verdiepen, er vertrouwd mee raken. Vanuit een vriendelijke en waarachtige houding kun je zien waar je verstrikt raakt in oude aannames en pijnlijke scenario’s. Je leert om jouw inspiratie te verwoorden en vorm te geven vanuit de onbeschreven openheid nu. Dit vermogen is een rijkdom van onschatbare waarde, een geluk dat niet afhankelijk is van omstandigheden. Je ontwikkelt passende antwoorden en adekwaat gedrag. Zo leer je om realistisch en geïnspireerd te leven inclusief alles. Je toont en leeft dan het beste van jezelf in werk en privé.

Meer weten? Contact

NB ik houd sabbatical en ben daarom weinig en alleen online beschikbaar voor bekenden.